Skip to content

Onlearn.gr | Online Φροντιστήριο | Εργασίες, Μαθήματα

ΕΑΠ - ΔΗΔ: Δημόσια Διοίκηση

ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη


Τάξη
Φανή Παριώτη
Αγόρασε για €85

Μέσα από το Πρόγραμμα Σπουδών ΔΗΔ 21 του Onlearn.gr, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, θα διδαχθούμε τα εξής αντικείμενα: τα διαφορετικά πρότυπα κρατικής οργάνωσης (φιλελεύθερο, κοινωνικό, νεοφιλελεύθερο κράτος) καθώς και οι μετασχηματισμοί των σχέσεων κοινωνίας – κράτους από τον Διαφωτισμό μέχρι σήμερα.

ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη για Σπουδές στο Ε.Α.Π.

dhd21

Πρόγραμμα σπουδών: ΔΗΔ

ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη


videoplay2

70

Βιντεομαθήματα Online

timeclock

30

Διάρκεια σε ώρες

shmeivseis

90

Σημειώσεις αρχεία pdf

pdfshm

80

Διαφάνειες αρχεία pdf

Αγόρασε για €85

 

Δείτε τα δωρεάν βιντεο μας & γνωρίστε τον κόσμο της online εκπαίδευσης onlearn.gr!

 

Δείτε τα δωρεάν pdf μας & γνωρίστε τον κόσμο της online εκπαίδευσης onlearn.gr!

 

 

Αγόρασε online τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες onlearn.gr

 

 

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα που αφορά:

 

 

Η ψηφιακή τάξη onlearn.gr βρίσκετε δίπλα σας με:

 

quidance

Καθοδήγηση

Εβδομαδιαία καθοδήγηση στην πλατφόρμα εκπαίδευσης.

resource

Εκπαιδευτικό υλικό

Βιντεομαθήματα, σημειώσεις,ασκήσεις,εργασίες και quiz αυτοαξιολόγησης.

forum

Φόρουμ

Επίλυση αποριών και δημιουργικός διάλογος με καθηγητές-forums.

group

Γκρουπ

Θεματικές ομάδες ενημερώσεων γκρουπ-group.

 

Μέσα από το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Onlearn.gr για την ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη, θα επικεντρωθούμε στα εξής αντικείμενα:

 

δηδ215keys

Οι ερωτήσεις σας για την ΔΗΔ 21 - Q&Α



Γενική περιγραφή της ΘΕ ΔΗΔ 21

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της ΘΕ ΔΗΔ 21, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:ορίζουν και διακρίνουν τα βασικά πρότυπα κρατικής οργάνωσης,να προσδιορίζουν τους σημαντικούς μετασχηματισμούς στη σχέση κράτους κοινωνίας όπως αυτές αρθρώνονται από τις δομές κοινωνικής και πολιτικής εκπροσώπησης,να αξιολογούν τις σημαντικές παραμέτρους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο που καθορίζουν τις διαδικασίες και το περιεχόμενο νομιμοποίησης.

Γνωστικά Αντικείμενα της ΘΕ ΔΗΔ 21

i) Διαφορετικά πρότυπα κρατικής οργάνωσης, ii) Μετασχηματισμοί σχέσεων κοινωνίας – κράτους iii) Μεταβαλλόμενες δομές κοινωνικής τάξης & φύλου, iv) Δομές κοινωνικής και πολιτικής εκπροσώπησης v) Θεσμοί κοινωνικής και πολιτικής εκπροσώπησης

Πόσες είναι οι Γραπτές Εργασίες και σε τι χρονική προθεσμία υποβάλλονται;

Εκπόνηση δύο γραπτών εργασιών μικρής έκτασης (ΜΓΕ) με συντελεστή βαρύτητας, στον τελικό βαθμό της ΘΕ 10% η κάθε μία. Εκπόνηση μιας εργασίας εξαμήνου (ΓΕ) με συντελεστή βαρύτητας στον τελικό βαθμό της ΘΕ 20%.

Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα της τάξης:

Εργασίες - ΕΔ ΔΗΔ 21 - Εαρινό εξάμηνο 2023-24

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε: Τις εργασίες μαζί με τις λύσεις τους , Βιντεο & Pdf, του τρέχοντος ακαδημαϊκού εξαμήνου καθώς και βιβλιογραφία και οδηγίες για σύστημα Harvard ή ΑΡΑ.

Πρότυπη λύση εργασία Εξαμήνου - εαρινό εξάμηνο 2023-24
Επίλυση Εξαμήνου - εργασίας εαρινό εξάμηνο 2023-24 | Video/Pdf
Πρότυπη λύση εργασία ΕΔ1- εαρινό εξάμηνο 2023-24 | Video/Pdf
Οδηγός συγγραφής εργασιών ΕΑΠ | Video/Pdf
Οδηγίες για βιβλιογραφικές παραπομπές - Συστημα Harvard -APA | Pdf
Βιβλιογραφία - ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη | Pdf

Λυμένα θέματα εργασιών προηγούμενων εξαμήνων ΔΗΔ 21

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε: Λυμένα θέματα εργασιών, Βιντεο & Pdf, προηγούμενων εξαμήνων ΔΗΔ 21.

Πρότυπες λύσεις γραπτών εργασιών - ΕΔ1 2020-24 | Video/Pdf
Πρότυπες λύσεις γραπτών εργασιών - Εξαμήνου (ΓΕ) 2018-24 | Video/Pdf
Πρότυπες λύσεις γραπτών εργασιών - ΕΔ2 2020-24 | Video/Pdf

Έλεγχος λογοκλοπής εργασιών - Plagiarism check

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να υποβάλετε την εργασία σας για έλεγχο λογοκλοπής.

Έλεγχος λογοκλοπής Εξαμήνου
Έλεγχος λογοκλοπής ΕΔ1
Έλεγχος λογοκλοπής ΕΔ2

Χρονοδιάγραμμα μελέτης ΔΗΔ 21

Χρονοδιάγραμμα μελέτης ΔΗΔ 21

Χρονοδιάγραμμα μελέτης ΔΗΔ 21 - Αναλυτικά | ebook

Online μαθήματα ΔΗΔ 21 - 2023-24

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε: Online μαθήματα Διδακτέας ύλης- ΔΗΔ 21 - 2023-24

1ο Online μάθημα - εαρινό εξάμηνο 2023-24 | Video/Pdf
1ο Online μάθημα - Χειμερινό εξάμηνο 2023-24 | Video/Pdf
2ο Online μάθημα - Χειμερινό εξάμηνο 2023-24 | Video/Pdf

Εβδομάδα μελέτης 1: Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι η εισαγωγή στους όρους και την ιστορική εξέλιξη του αντικειμένου της πολιτικής επιστήμης. Καταρχάς θα δοθούν ορισμένοι ορισμοί της πολιτικής επιστήμης σε σχέση με το πεδίο μελέτης της με αναφορά σε συγκεκριμένες πολιτικό-θεωρητικές αφετηρίες. Έμφαση δίνεται στη σχέση της πολιτικής επιστήμης με τις λοιπές κοινωνικές επιστήμες και στο πώς αξιοποίησε στοιχεία από άλλες επιστημονικές πειθαρχίες για να συγκροτήσει το δικό της επιστημονικό πεδίο. Η εβδομάδα μελέτης θα ολοκληρωθεί με μια ιστορική αναδρομή της ανάπτυξης της πολιτικής επιστήμης στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, τον σχηματισμό των επιμέρους υποκλάδων τον αντικειμένου και με κάποια στοιχεία και για την ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα

Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη | Video/Pdf
Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη - Σημειώσεις | Pdf
Quiz 1η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 2: Eξουσία

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι η κατανόηση της πολύπτυχης και κεντρικής για την πολιτική επιστήμη έννοιας της εξουσίας, το βασικό ερώτημα για τη συζήτηση μιας «ουσιωδώς διαμφισβητούμενης έννοιας» όπως η εξουσία έγκειται στο πώς η εξουσία διαμορφώνει την πολιτική, αλλά και το πως η πολιτική επιδρά στην ίδια την έννοια της εξουσίας. Στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί η έννοια της εξουσίας μέσα από μία σειρά από θεωρητικά υποδείγματα - βεμπεριανό. πλουραλιστικό. ριζοσπαστικό, ρεαλιστικό, μαρξικό- μαρξιστικό και φουκοικό - τόσο σε ότι αφορά τους διαφορετικούς ορισμούς της όσο και στο επίπεδο της ανάλυσης των τρόπων επιβολής της.

Εξουσία | Video/Pdf
Εξουσία - Σημειώσεις | Pdf
Quiz 2η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 3: Κράτος και θεσμοί αντιπροσώπευσης

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι η παρουσίαση του φαινομένου του συνταγματικού κράτους καθώς και η περαιτέρω εξέλιξη των θεσμών αντιπροσώπευσης. Αρχικά θα προσεγγιστεί η έννοια του συνταγματικού κράτους ως θεσμικής μορφής που θεμελιώνεται σε συνταγματικές αρχές και κατοχυρωμένα δυιαιώματα. Στη συνέχεια θα εξεταστεί η γένεση και εξέλιξη των αντιπροσωπευτικών θεσμών με έμφαση στη διαμόρφωση των βασικών χαρακτηριστικών των φιλελεύθερων δημοκρατικών κρατών με αναφορά στην κοινοβουλευτική αρχή. Η εβδομάδα μελέτης ολοκληρώνεται με την παρακολούθηση των αντίστοιχων εξελίξεων στο ελληνικό κράτος από τα πρώτα συντάγματα του 19ου αιώνα έως και τη σύγχρονη εποχή.

Κράτος και θεσμοί αντιπροσώπευσης | Video/Pdf
Κράτος και θεσμοί αντιπροσώπευσης - Σημειώσεις | Pdf
Κράτος και θεσμοί αντιπροσώπευσης - Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf
Quiz 3η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 4: Δημοκρατία

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι η παρουσίαση και συζήτηση της έννοιας της δημοκρατίας. Αρχικά θα δοθεί ένας ορισμός της δημοκρατίας. Στη συνέχεια θα εξεταστούν σε θεωρητικό πεδίο οι έξι μορφές δημοκρατίες - άμεση, αντιπροσωπευτική, συμμετοχική, αθροιστική, διαβουλευτική. μεταδημοκρατία. Η εβδομάδα μελέτης ολοκληρώνεται με την αποσαφήνιση μεταξύ δημοκρατίας και κράτους δικαίου.

Δημοκρατία | Video/Pdf
Δημοκρατία - Σημειώσεις | Pdf
Δημοκρατία - Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf
Quiz 4η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 5: Πολιτική Οικονομία

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι να σας εισαγάγει στο επιστημονικό πεδίο της πολιτικής οικονομίας με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να βγάζετε συμπεράσματα για τη λειτουργία των σύγχρονων πολιτικοοικονομικών σχέσεων που υφίστανται τόσο στο διεθνές όσο στο περιφερειακό και το εθνικό επίπεδο. Η συζήτηση εκκινεί με την διερεύνηση των αρχικών ιδεών που διέπουν την πολιτική οικονομία (Σμιθ. Ρικάρντο), τη μαρξιστική κριτική και την ανάπτυξη του πεδίου στον εικοστό αιώνα. Εν συνεχεία αναλύονται τα μοντέλα οικονομικών συστημάτων και τα μοντέλα καπιταλισμού. Η εβδομάδα μελέτης ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των θεσμών που διέπουν τη λειτουργία του διεθνούς οικονομικού συστήματος.

Πολιτική Οικονομία | Video/Pdf
Πολιτική Οικονομία | Pdf (Σύγγραμμα Roskin)
Πολιτική Οικονομία - Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf
Quiz 5η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 6: Ιδεολογία και πολιτικές ιδεολογίες

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι να διερευνήσει το τι ακριβώς είναι η ιδεολογία και τι πρεσβεύουν κάποιες από τις κυριότερες ιδεολογίες. Ξεκινάει με την παρουσίαση της έννοιας της ιδεολογίας μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις, κατόπιν, αναλύονται συνάφειες και διαφορές της ιδεολογίας με τη θρησκεία και την πολιτική φιλοσοφία και η πρακτική διάσταση της. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με τις ιστορικές απαρχές των πολιτικών ιδεολογιών και εξετάζονται οι κύριες θέσεις πέντε εξ αυτών: φιλελευθερισμός, σοσιαλισμός, εθνικισμός, φαοισμός-εθνικοσοσιαλισμός. λαϊκισμός.

Ιδεολογία και πολιτικές ιδεολογίες | Pdf
Ιδεολογία και πολιτικές ιδεολογίες -Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf

Εβδομάδα μελέτης 7: Διεθνείς σχέσεις

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι να παρουσιάσει τις βασικές διαστάσεις του υποκλάδου των διεθνών σχέσεων. Καταρχάς θα επισημανθούν τα βασικά φαινόμενα και έννοιες που χρησιμοποιούνται στον επιστημονικό διάλογο των διεθνών σχέσεων. Στη συνέχεια θα συζητηθούν τα κύρια θεωρητικά υποδείγματα των διεθνών σχέσεων - ρεαλισμός, φιλελευθερισμός/πλουραλισμός. μαρξισμός/στρουκτουραλισμός. αγγλική σχολή, κονστρουκτιβισμός, κριτικές θεωρήσεις. Η εβδομάδα μελέτης θα ολοκληρωθεί με τη χαρτογράφηση του πεδίου στην ελληνική περίπτωση.

Διεθνείς σχέσεις | Pdf

Εβδομάδα μελέτης 8: Φύλο και πολιτική: πατριαρχικές σχέσεις και γυναίκες

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι να συζητήσει την προβληματική γύρω από το πως οι έμφυλες διακρίσεις επιδρούν στην πολιτική και τη δημοκρατία από τη σκοπιά του φεμινισμού. Αφού εννοιολογηθεί το φύλο σε σχέση με την πολιτική, θα παρουσιαστούν οι θεωρητικές προσεγγίσεις της πολιτικής από τη σκοπιά του φεμινισμού - μαρξιστικός φεμινισμός ριζοσπαστικός φεμινισμός, φιλελεύθερος και νεοφιλελεύθερος φεμινισμός, μεταμοντέρνος φεμινισμός κ.ο.κ. Εν συνέχεια θα συζητηθούν κεντρικά ζητήματα πολιτικής διεκδίκησης από το φεμινιστικό κίνημα, με αναφορά στα κύματα του τελευταίου. Το κεφάλαιο θα ολοκληρωθεί με μια καταγραφή των φεμινιστικών πολιτικών στην ελληνική περίπτωση και των βασικών αναφορών των σπουδών φύλου στην εγχώρια ερευνητική κοινότητα.

Φύλο και πολιτική: πατριαρχικές σχέσεις και γυναίκες | Pdf
Φύλο και πολιτική: πατριαρχικές σχέσεις & γυναίκες - Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf
Τάξη, φύλο και βιομηχανική κοινωνία - Σημειώσεις | Pdf (σύγραμμα Hall)
Quiz 8η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 9. Τα πολιτικά κόμματα και κομματικά συστήματα

Αντικείμενο της ενδέκατης εβδομάδας μελέτης είναι η εξέταση του φαινομένου των πολιτικών κομμάτων και των κομματικών συστημάτων. Στην αρχή θα παρουσιαστεί η έννοια του πολιτικού κόμματος και η σημασία του για τη δημοκρατική πολιτική. Έμφαση θα δοθεί στις λειτουργίες που επιτελούν τα πολιτικά κόμματα εντός ενός δεδομένου πολιτικού συστήματος, οι οποίες κατοχυρώνουν και τον ιδιαίτερο ρόλο τους. Εν συνεχεία, θα μελετηθεί η θέση των πολιτικών κομμάτων στα δημοκρατικά πολιτικά συστήματα. Θα προσεγγιστεί ο βαθμός συγκεντρωτισμού τους, η σχέση των κομμάτων με το κράτος και την κυβέρνηση και το ζήτημα της χρηματοδότησής τους. Επιπρόσθετα, θα επιχειρηθεί μια ταξινόμηση των πολιτικών κομμάτων με βάση τα κριτήρια της ιδεολογίας και της οργάνωσης. Θα παρουσιαστούν οι βασικές κομματικές οικογένειες, η θεωρία του Μ. Ντιβερζέ για τις κομματικές οργανώσεις και η θεωρία του Ο. Κιρχάιμερ για το «πολυσυλλεκτικό κόμμα». Στο τελευταίο μέρος η έμφαση θα δοθεί στη θεωρία των κομματικών συστημάτων. Θα συζητηθεί η θεωρία του Τζ. Σαρτόρι για τα «κανονικά κόμματα» και θα επισημανθούν οι διαφορετικοί τύποι κομματικών συστημάτων. Η εβδομάδα μελέτης θα ολοκληρωθεί με την ανάλυση της σχέσης κομματικών και εκλογικών συστημάτων, καθώς και του φαινομένου της εξαφάνισης των κομμάτων.

Τα πολιτικά κόμματα | Pdf
Τα πολιτικά κόμματα και εκλογές στην Ελλάδα | Pdf (Σύγγραμμα Roskin)
Quiz 9η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 10. Ομάδες Πίεσης

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι να προσεγγίσει εισαγωγικά βασικές έννοιες που σχετίζονται με την κοινωνική εκπροσώπηση διαμέσου ομάδων πίεσης. Στην αρχή, με συνοπτικό τρόπο, θα αναπτυχθεί η έννοια του συμφέροντος στην πολιτική επιστήμη και θα εννοιολογηθούν οι ομάδες πίεσης ως κύριες εκδηλώσεις της κοινωνικής εκπροσώπησης. Έμφαση ιδιαίτερη θα δοθεί επίσης στα συστήματα οργάνωσης συμφερόντων (πλουραλισμός, κορπορατισμός. κοινωνικός διάλογος), καθώς και στις περιπτώσεις των εργατικών συνδικάτων και των εργοδοτικών ομάδων συμφερόντων.

Ομάδες πίεσης | Pdf
Ομάδες πίεσης - Ερωτήσεις - Απαντήσεις | Pdf
Οι ομάδες πίεσης η συμφερόντων | Pdf (Σύγγραμμα Roskin)
Quiz 10η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 11: Πολιτική και εκλογική συμπεριφορά

Αντικείμενο της παρούσας εβδομάδας μελέτης είναι η μελέτη των φαινομένων της πολιτικής συμπεριφοράς της πολιτικής συμμετοχής και της εκλογικής συμπεριφοράς, ως βασικών συνιστωσών της λειτουργίας της σύγχρονης δημοκρατίας. Αρχικά αναλύεται η πολιτική συμπεριφορά ως πεδίο μελέτης και παρουσιάζονται τις βασικές έννοιες και παράμετροι επιρροής της. Ακολουθεί μια σύντομη αναφορά στην πολιτική συμμετοχή, η οποίο ουσιαστικά γεφυρώνει την πολιτική συμπεριφορά με την εκλογική συμπεριφορά που ολοκληρώνει την εβδομάδα μελέτης. Σε καθένα από τα τρία μέρη συζητιέται η κεντρική έννοια και το σχετικό πεδίο μελέτης, ακολουθεί μια θεωρητική συζήτηση και επισκόπηση, ενώ στο τελευταίο μέρος παρουσιάζονται ερευνητικά δεδομένα από το ελληνικό πλαίσιο και πλαισιώνεται η ανάλυση με περιπτώσεις που αφορούν την Ελλάδα.

Πολιτική και εκλογική συμπεριφορά | Pdf
Πολιτική συμπεριφορά | Pdf (Σύγγραμμα Παντελίδου - Μαλουτά)
Πολιτική συμμετοχή και εκλογική συμπεριφορά | Pdf (Σύγγραμμα Παντελίδου - Μαλουτά)
Quiz 11η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Εβδομάδα μελέτης 12. Ελληνικό πολιτικό σύστημα, οργανωμένα συμφέροντα και κοινωνία των πολιτών στ...

Αντικείμενο της δέκατης τέταρτης εβδομάδας μελέτης είναι η παρουσίαση της εξέλιξης των οργανωμένων συμφερόντων και της κοινωνίας των πολιτών στην περίοδο της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας (1974-σήμερα). Στο πρώτο μέρος της εβδομάδας μελέτης αναλύεται η σχέση ανάμεσα στα κόμματα και στις ομάδες συμφερόντων από το 1974 έως το 2004, όπου προσδιορίζονται τρεις υπο-περίοδοι (1974-1981, 1981-1993, 1993-2004). Στην πρώτη υπο-περίοδο έμφαση δίνεται στη διαδικασία εκδημοκρατισμού του πολιτικού συστήματος και των θεσμών του και κομματικοποίησης του κοινωνικού πεδίου. Στη δεύτερη υπο-περίοδο εξετάζεται η ολοκλήρωση της κομματικοποίησης και η διεύρυνση της νομιμοποίησης των ομάδων συμφερόντων. Στην τρίτη υπο-περίοδο μελετάται η θεσμοποίηση των ομάδων συμφερόντων, καθώς και η σχετική αυτονόμησή τους από τα κόμματα. Στο δεύτερο μέρος συζητείται η δράση της ελληνικής κοινωνίας των πολιτών στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Στην αρχή παρουσιάζεται η επιστημονική συζήτηση γύρω από την έννοια της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί για την κοινωνία πολιτών στην Ελλάδα. Η εβδομάδα μελέτης ολοκληρώνεται με την παρουσίαση ορισμένων φαινομένων στην κοινωνία πολιτών, στην περίοδο της κρίσης.

Ελληνικό πολιτικό σύστημα, οργανωμένα συμφέροντα & κοινωνία των πολιτών στην Ελλάδα | Video/Pdf
Οργάνωση του πολιτικού σύστηματος στην Ελλάδα - Σημειώσεις | Pdf
Quiz 12η εβδομάδα μελέτης ΔΗΔ 21

Online επαναληπτικά μαθήματα - ΔΗΔ 21 - 2022-24

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε: Online επαναληπτικά μαθήματα - ΔΗΔ 21

Επαναληπτικό Online μάθημα - χειμερινό 2023-24 | Video/Pdf
Επαναληπτικό Online μάθημα - χειμερινό 2022-23 | Video/Pdf

QUIZ ΔΗΔ 21 2018-20

Εδώ θα βρείτε τα Quiz όλων των προηγούμενων εξαμήνων.

ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη 2ο Εαρ.Εξαμ 2018-19 | Quiz
ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη 1ο Εαρ.Εξαμ 2018-19 | Quiz
ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη 1ο Χειμ.Εξαμ 2019-20 | Quiz
Λύση Quiz 2o Χειμερινό Εξ. 2019-20
ΔΗΔ 21 - Εισαγωγή στην Πολιτική Επιστήμη 1ο Εαρ.Εξαμ 2019-20 | Quiz
Λύση Quiz 2o Εαρινό Εξάμηνο 2019-20

Αξιολόγηση Εκπαιδευτή - Υλικού ΔΗΔ 21

Αξιολόγηση Εκπαιδευτή - Υλικού ΔΗΔ 21

Αξιολόγηση - Υλικού - Εκπαιδευτή ΔΗΔ 21 | survey
Πίσω στην κορυφή